Cosuri de fum ceramice TONA

Cu o istorie de peste 100 de ani, TONA, unul dintre principalii furnizori de cosuri de fum in Europa, introduce pe piata din Romania: cosul ceramic inteligent.
Vastul program de productie a cosurilor ceramice, face ca TONA sa fie unul dintre cei mai mari furnizori de cosuri de fum la nivel mondial.

cosuri ceramice TONA din

TONA din

Sistemul de cos de fum ceramic certificat TUV, destinat instalatiilor dotate cu camere de ardere inchise, cu temperatura de ardere relativ scazuta si putere calorica mare.

mai multe informatii...

cosuri ceramice TONA tec

TONA tec

Sistemul clasic de cos de fum ceramic, cu tubulatura rotunda, adaptat combustibililor solizi si aparatelor cu temperaturi de functionare scazute de pana la 400° C .

mai multe informatii...

cos ceramic TONA tec plus

TONA tec plus

TONA tec plus - sistemul de cos de fum ceramic special conceput pentru a se adapta cerintelor aparatelor de incalzire moderne, ce folosesc combustibili clasici, dar si combustibili bio, evacuand gazele arse si limitand pierderile energetice.

mai multe informatii...

 

cosuri de fum ceramice TONA kombi

TONA kombi

TONA kombi este sistemul de cos de fum ceramic creat pentru economisirea spatiului prin amplasarea in interior a doua trasee de cos de fum cu diametre si destinatii diferite. Sistem disponibil pentru toata gama de cosuri ceramice TONA.

mai multe informatii...

 

cos ceramic TONA san

TONA san

Potrivit tuturor tipurilor de combustibili indiferent de umiditate, condens, agresivitatea acizilor si temperaturi ridicate, TONAsan ofera cea rapida, usoara si inteligenta metoda de reabilitare a cosurilor de fum.

mai multe informatii...